Susen Sanitary Pad

ONE SET

ONE SET

Saturday, June 6, 2009

Dari Wanita Kepada Wanita,Lelaki & Bayi

0 comments
Ciri-ciri
MEMPERKENALKAN TUALA WANITA BERHERBA (SUSEN) - PINGAT EMAS DI PAMERAN PENCIPTAAN ANTARABANGSA 2000 GENEVA - ANUGERAH CEMERLANG DI PAMERAN INOVASI KEBANGSAAN 1999 - NO. HAK CIPTA (PATEN) TAIWAN R.O.C.: 135928
Mempunyai
LAPISAN LUAR DARI KAPAS ASLIPermukaan yg selembut sutera diperbuat dari kapas asli agar kulit terasa kering, bersih dan selesa.
TAHUKAH ANDA?
Pad yang terdapat dipasaran menggunakan bahan peluntur untuk menjadikan permukaan pad tersebut putih dan chemical daripada bahan peluntur itulah yang menyebabkan kegatalan dan kerengsaan pada kulit dibahagian sulit wanita.
2. CEPAT MERESAP Bahan2 yang digunakan utk membuat TUALA WANITA SUSEN adalah daripada bahan bermutu tinggi yang meresap dengan cepat utk memberi perlindungan dan keselesaan yang maksima. Ujian menunjukkan kadar resapan 27.6 kali ganda berbanding tuala wanita biasa (tahan 12 jam).
3. CEPAT MERESAP Bahan2 yang digunakan utk membuat TUALA WANITA SUSEN adalah daripada bahan bermutu tinggi yang meresap dengan cepat utk memberi perlindungan dan keselesaan yang maksima.Ujian menunjukkan kadar resapan 27.6 kali ganda berbanding tuala wanita biasa.
4. ULTRA NIPISSangat nipis, hanya 0.3mm(aliran biasa). Bentuk garisan luarannya amat sesuai utk wanita. Tidak terasa kehadirannya apabila dipakai.
5. MENGANDUNGI 9 FORMULA KHAS HERBA ASLI Kesan utama TUALA WANITA SUSEN adalah disebabkan formula khas herbanya yang sejati dan dipercayai turun temurun. Satu2nya cara semulajadi utk meringankan bebanan dan tekanan kepada wanita sepanjang tempoh pusingan haid.
6. KANDUNGAN BIO-TEK DAN ANTI BAKTERIAMelalui kajian Bio-Tek terkini,TUALA WANITA SUSEN mengandungi bahan anti bakteria dan cepat meresap.Cairan yang keluar dapat meresap dengan pantas jauh ke dalam dan diperangkapkan supaya permukaannya kering.Dengan ini bakteria tidak berpeluang utk membiak dan menjadikannya satu perlindungan yang selamat bersih dan selesa.
7. PELAPIK KHAS TELUS UDARATUALA WANITA SUSEN menggunakan kombinasi bahan asli yang mengandungi resin dan ektrak tumbuh-tumbuhan utk lapisan pelapiknya. Ianya membentuk gelembung udara halus sebagai kusyen dan ruang udara antara lapisan dan menjadikanya selesa dipakai. Ujian menunjukkan tiada kesan sebarang toksin dan tahap PHnya adalah 6.6.
8. SEGAR DAN TIDAK BERBAUTUALA WANITA SUSEN telah mendapat Pingat Emas di pameran penciptaan Antarabangsa 2000 di Geneva, Switzerland. Selesa dipakai, menyegarkan, nyaman, berangin spt pudina/methol & tidak mengeluarkan bau.
9. BUKTI TIDAK BERACUNUjian makmal membuktikan tidak ada plumbum, raksa & lain-lain racun & bahan toksik.

PANTILINER

PANTILINER
Demam ,Merawat keputihan ,Selsema ,Lengoh-lengoh ,Scrub Muka/Pencuci Muka (make up remover) ,Merawat jerawat- Menstabilkan Hormon ,Membantu mengurangkan sengugut ketika haid ,Menstabilkan Hormon ,Kesuburan,Mengering dan dan merawat luka/nanah ,Sembelit,Kanak-kanak Kembung ,Hilangkan bau kaki ,Boleh merawat buasir,Sakit pinggang (tampal dibahagian yang sakit) ,Berfungsi seperti kacip fatimah ,,,,

REGULAR

REGULAR
Menstabilkan Hormon datang bulan ,Merapatkan kembali ,Merawat Senggugut,Bagi mereka yg darah haidnya banyak sila gunakan bermula dari hari ke-3 dan seterusnya,,,,

OVERNIGHT

OVERNIGHT
Kegunaan semasa haid/period terutama waktu malam,Menstabilkan hormon datang bulan ,Merapatkan kembali ,Merawat senggugut,,,

HEVYFLOW

HEVYFLOW
Aliran darah lebihan (Banyak) - terutama pada hari pertama & ke-2 kedatangan haid,Menstabilkan Hormon datang bulan ,Merapatkan kembali ,Merawat Senggugut..

ULTRATHICK

ULTRATHICK
Wanita lepas bersalin (dalam nifas) Fungsi bertangas, mengecutkan rahim ,Luka cepat sembuh & tidak perlu ditukar selalu , Buasir , Lelaki angin pasang

1001 KEGUNAAN

1001 KEGUNAAN
CUBA DULU BARU TAU...PERCAYALAH...

CARA MEMBERSIHKANNYA

CARA MEMBERSIHKANNYA
MUDAH ..SENANG..CEPAT..CUKUP SYARAT...
 

* Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template