Susen Sanitary Pad

ONE SET

ONE SET

Thursday, November 12, 2009

Korang Nak Tunggu Jd Camni Ke...Baru Nak Bertindak????

0 comments


PEMILIHAN TUALA WANITA YANG TIDAK BETUL. AKAN MENGAKIBATKAN PENYAKIT-PENYAKIT DALAMAN WANITA YANG LAIN...

TAHUKAH ANDA?

mengikut penyelidikan.darah haid didalam tuala wanita akan mengandakan perkembangan bakteria kepada 10,000 dalam 4 minit sahaja!

kegiatan bakterialah yang mengakhibatkan bau yang tidak menyenangkan

tiada wanita akan menukar tuala wanitanya setiap 4 minit.sekurang-kurangnya pun setengah hari pada mana lumuran haid pada tuala wanita adalah minima.ini lah masa perantaraan yang mana wanita adalah terdedah dan mudah tersinggung oleh kesan parasit ini.jikalau badan anda adalah lemah.....bakteria akan............???

bakteria merupakan punca utama kepada penyakit dan ketidak selesaan wanita,umpamanya..

KEGATALAN

SENSITIVITI

JANKITAN

KEPUTIHAN & LAIN-2

JADI APA TUNGGU LAGI.. CEPATLAH BERTUKAR KEPADA TUALA WANITA SUSAN INI

APA YG ANDA PERLU TAHU TENTANG PAD INI IALAH...

BAHAN UNTUK LAPISAN PERMUKAAN DIPERBUAT DARIPADA KAPAS ASLI JEPUN BERBANDING PAD BIASA YANG TIDAK MENGUNAKAN KAPAS KESELURUHAN TETAPI MENGGUNAKAN NETTING

PERATUS LUKA GESERAN ADALAH '0 %',JIKA DIBANDINGKAN 21-23% MENGUNAKAN PAD BIASE

PENGALIRAN UDARA PULA SEBANYAK 70% JIKA DI PANDINGKAN 17-23% MENGUNAKAN PAD BIASE

KADAR RESAPAN PULA ADALAH 46 KALI GANDA JIKA DI BANDINGKAN 12 KALI GANDA SAHAJA JIKA MENGUNAKAN PAD BIASA

PAD SUSAN MENGUNAKAN LEBIH 10 JENIS HERBA ASLI BERBANDING PAD BIASA YG MENGUNAKAN PEWANGI TIRUAN SEBAGAI BAU..

PAD SUSEN JUGA MEMPUNYAI ENZIM PROTEIN BERBANDING PAD BIASA YG TIADA ENZIM PROTEIN UNTUK KULIT

PAD SUSEN JUGA MEMPUNYAI LON NEGATIF BERBANDING MENGUNAKAN PAD BIASA YANG TIDAK MEMPUNYAI LON NEGATIF

Saturday, June 6, 2009

Dari Wanita Kepada Wanita,Lelaki & Bayi

0 comments
Ciri-ciri
MEMPERKENALKAN TUALA WANITA BERHERBA (SUSEN) - PINGAT EMAS DI PAMERAN PENCIPTAAN ANTARABANGSA 2000 GENEVA - ANUGERAH CEMERLANG DI PAMERAN INOVASI KEBANGSAAN 1999 - NO. HAK CIPTA (PATEN) TAIWAN R.O.C.: 135928
Mempunyai
LAPISAN LUAR DARI KAPAS ASLIPermukaan yg selembut sutera diperbuat dari kapas asli agar kulit terasa kering, bersih dan selesa.
TAHUKAH ANDA?
Pad yang terdapat dipasaran menggunakan bahan peluntur untuk menjadikan permukaan pad tersebut putih dan chemical daripada bahan peluntur itulah yang menyebabkan kegatalan dan kerengsaan pada kulit dibahagian sulit wanita.
2. CEPAT MERESAP Bahan2 yang digunakan utk membuat TUALA WANITA SUSEN adalah daripada bahan bermutu tinggi yang meresap dengan cepat utk memberi perlindungan dan keselesaan yang maksima. Ujian menunjukkan kadar resapan 27.6 kali ganda berbanding tuala wanita biasa (tahan 12 jam).
3. CEPAT MERESAP Bahan2 yang digunakan utk membuat TUALA WANITA SUSEN adalah daripada bahan bermutu tinggi yang meresap dengan cepat utk memberi perlindungan dan keselesaan yang maksima.Ujian menunjukkan kadar resapan 27.6 kali ganda berbanding tuala wanita biasa.
4. ULTRA NIPISSangat nipis, hanya 0.3mm(aliran biasa). Bentuk garisan luarannya amat sesuai utk wanita. Tidak terasa kehadirannya apabila dipakai.
5. MENGANDUNGI 9 FORMULA KHAS HERBA ASLI Kesan utama TUALA WANITA SUSEN adalah disebabkan formula khas herbanya yang sejati dan dipercayai turun temurun. Satu2nya cara semulajadi utk meringankan bebanan dan tekanan kepada wanita sepanjang tempoh pusingan haid.
6. KANDUNGAN BIO-TEK DAN ANTI BAKTERIAMelalui kajian Bio-Tek terkini,TUALA WANITA SUSEN mengandungi bahan anti bakteria dan cepat meresap.Cairan yang keluar dapat meresap dengan pantas jauh ke dalam dan diperangkapkan supaya permukaannya kering.Dengan ini bakteria tidak berpeluang utk membiak dan menjadikannya satu perlindungan yang selamat bersih dan selesa.
7. PELAPIK KHAS TELUS UDARATUALA WANITA SUSEN menggunakan kombinasi bahan asli yang mengandungi resin dan ektrak tumbuh-tumbuhan utk lapisan pelapiknya. Ianya membentuk gelembung udara halus sebagai kusyen dan ruang udara antara lapisan dan menjadikanya selesa dipakai. Ujian menunjukkan tiada kesan sebarang toksin dan tahap PHnya adalah 6.6.
8. SEGAR DAN TIDAK BERBAUTUALA WANITA SUSEN telah mendapat Pingat Emas di pameran penciptaan Antarabangsa 2000 di Geneva, Switzerland. Selesa dipakai, menyegarkan, nyaman, berangin spt pudina/methol & tidak mengeluarkan bau.
9. BUKTI TIDAK BERACUNUjian makmal membuktikan tidak ada plumbum, raksa & lain-lain racun & bahan toksik.

PANTILINER

PANTILINER
Demam ,Merawat keputihan ,Selsema ,Lengoh-lengoh ,Scrub Muka/Pencuci Muka (make up remover) ,Merawat jerawat- Menstabilkan Hormon ,Membantu mengurangkan sengugut ketika haid ,Menstabilkan Hormon ,Kesuburan,Mengering dan dan merawat luka/nanah ,Sembelit,Kanak-kanak Kembung ,Hilangkan bau kaki ,Boleh merawat buasir,Sakit pinggang (tampal dibahagian yang sakit) ,Berfungsi seperti kacip fatimah ,,,,

REGULAR

REGULAR
Menstabilkan Hormon datang bulan ,Merapatkan kembali ,Merawat Senggugut,Bagi mereka yg darah haidnya banyak sila gunakan bermula dari hari ke-3 dan seterusnya,,,,

OVERNIGHT

OVERNIGHT
Kegunaan semasa haid/period terutama waktu malam,Menstabilkan hormon datang bulan ,Merapatkan kembali ,Merawat senggugut,,,

HEVYFLOW

HEVYFLOW
Aliran darah lebihan (Banyak) - terutama pada hari pertama & ke-2 kedatangan haid,Menstabilkan Hormon datang bulan ,Merapatkan kembali ,Merawat Senggugut..

ULTRATHICK

ULTRATHICK
Wanita lepas bersalin (dalam nifas) Fungsi bertangas, mengecutkan rahim ,Luka cepat sembuh & tidak perlu ditukar selalu , Buasir , Lelaki angin pasang

1001 KEGUNAAN

1001 KEGUNAAN
CUBA DULU BARU TAU...PERCAYALAH...

CARA MEMBERSIHKANNYA

CARA MEMBERSIHKANNYA
MUDAH ..SENANG..CEPAT..CUKUP SYARAT...
 

* Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template